Избрани Новини

Всяко ново работно място е безценно

Това каза кандидатът за народен представител на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева

Всяко ново работно място е безценно, ето защо от нас може да очаквате стабилност и предвидимост за всяко решение. Това каза кандидатът за народен представител на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева по време на срещата с един от най-големите международни инвеститори в Благоевград, работещ с водещи автомобилни концерни от цяла Европа. Тя подчерта, че привличането на външни инвестиции винаги е било сред водещите приоритети за ГЕРБ, а създаването на добър бизнес климат бе сред безспорните постижения на кабинета „Борисов“.

В разговора си с работещите в дружеството Даниела Савеклиева поясни, че с евросредства, насочени към повишаване на конкурентоспособността, всеки предприемач може да разкрие нови производства и да създаде устойчива заетост. Савеклиева постави акцент и върху факта, че доброто взаимодействие с местните власти също е от съществено значение, а интересът на инвеститорите към града е оценка за добрата работа на местата администрация.

На посещението присъства и кандидат-депутатът Йордан Андонов, който заяви, че малките и средни предприятия са в основата на всяка добре функционираща и модерна икономика. По думите му, ефектът от всяка инвестиция е многоизмерен, а ползите са както с местно, така и с национално значение, защото оказват пряк икономически ефект.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)