Избрани Новини

Единствената партия, в която Европа има доверие е ГЕРБ

Това заяви на среща в Белица евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел

Стабилна България може да има само с правителство на ГЕРБ. Затова съм тук, да подкрепя, хората, които могат да го направят. Това заяви на среща в Белица евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП  Мария Габриел.  „Единствената партия, в която Европа има доверие е ГЕРБ. Единственият лидер, в който Европа вярва е Бойко Борисов. Ние, от ГЕРБ си направихме равносметка и осъзнахме, че трябва инфраструктура, но трябват и образование, по-добро здравеопазване, социална политика”, каза още Габриел.

Втората в листата на ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева подчерта, че само ГЕРБ може да се справи с тежката финансова ситуация, в която се намира държавата. „След управление на БСП и ДПС винаги има крах, европейските фондове се затварят, управлява задкулисието, шири се корупцията. Знам  колко ви е тежко, защото ДПС ви заплашва, уволнява всички, които мислят различно. Но си спомням, че преди години, се събирахме на една маса, а днес залата е препълнена. Ставаме все повече и по-силни и ще постигнем убедителна победа”,  заяви Савеклиева.

Кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ от Белица и общински координатор на структура Иван Стойчев призова присъстващите да гласуват по съвест и с разум на 5 октомври и да изберат №9 в бюлетината. „За да има инвестиции в нашата община, ГЕРБ отново трябва да управлява. Единствено по времето на кабинета „Борисов” до нас достигнаха средства от оперативните програма и бяха реализирани проекти на стойност 4,5 млн. лв. През последната година тук нищо не се случи, въпреки обещанията на ДПС”, допълни Иван Стойчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов