Избрани Новини

ОФК "Пирин" ще се срещне с феновете си

Ръководството с обръщение към феновете

Ръководството на ОФК Пирин благодари на феновете на отбора за подкрепата им в двубоя за Купата на България срещу „Литекс“. Орлетата загубиха с резултат 1:2 в мач с две дузпи и греда.

Ето и какво се казва в официално обръщение от ръководството, треньорите и футболистите на ОФК Пирин ЕООД Благоевград:

"Уважаеми привърженици на ОФК Пирин,
Ние – ръководството, треньорите и футболистите на ОФК Пирин ЕООД Благоевград, искаме да изразим искреното си възхищение и благодарност за вярната подкрепа от ваша страна по време на 1/16-та финала от турнира за купата на България срещу Литекс Ловеч, както и по време на шампионатните мачове от първенството на Б група. Вие сте носителите на пиринския дух, а също така и наш 12-ти играч. Имайки предвид по-горе казаното, ние също така сме длъжни да отправим апел към вас. Стремейки се да бъдем един образцов отбор, на който дори да подражават, смятаме че е недопустимо излишна и крайна емоционалност да взима връх по трибуните на ст."Христо Ботев". За съжаление ФИФА, УЕФА, както и родното БФС, имат твърдата политика за елиминиране не вече отживели и крайни прояви на липса на толерантност. Недопустимо е подкрепата към ОФК Пирин да ескалира в десетки хвърлени предмети по противникови състезатели, които биха могли да наранят дори и наши, собствени. Това води до изключително сериозни санкции както за нас, така и най-вече за вас, като лишавания от домакинство, игра пред празни трибуни, жестоки парични глоби, а дори още по-крайни наказания, за които не е нужно да се споменава.

В тази връзка, ръководството на клуба организира отворена среща с феновете на Пирин. Тя ще се състои на 29.09 понеделник от 18:30 в зала номер 5, в партера на Община Благоевград (старата зала на общинския съвет). Всички заинтересовани страни са поканени, за да обсъдим и коментираме заедно как това негативно явление да бъде изкоренено.

Поклон и уважение."



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов