Избрани Новини

Англичанинът- педофил от Кюстендил- благородник?

Все още няма повдигнато обвинение срещу него

Англичанинът Ричард Харпър, арестуван от ДАНС за притежание и разпространение на порно с малки момчета, е бил фен на кулинарната рубрика на “24 часа” “Гастрогуру” и редовно е пращал рецепти. Хвалил се, че бил роднина на Симеон Сакскобургготски и обитавал един апартамент с 45-годишен мъж, информира struma.bg.

Британецът, който от години живее в Кюстендил, е със спорна биография. Той беше задържан на 18 септември от агенти на ДАНС в рамките на международната операция срещу престъпността “Архимед”. В компютъра му са открити хиляди снимки и видеофилми с грозни сцени. От ДАНС уточняват, че те са съдържали само секс с малки момченца, което го причислява към групата на т.нар. бойловъри.Харпър споделял извратеното порно със себеподобни от цял свят чрез торенти.

“Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. При обиските са иззети кореспонденция, компютърни файлове и др., на които са назначени експертизи. Все още няма повдигнато обвинение срещу Ричард Харпър”, каза районният прокурор на Кюстендил Галина Димитрова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов