Избрани Новини

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 1 МИР на предизборна обиколка в Благоевградско

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 1 МИР започнаха предизборна обиколка в Благоевградска област

Днес те се срещнаха с хората от общинските центрове Благоевград, Струмяни, Сандански и Петрич. Кандидатите се срещнаха и разговаряха с жителите, като коментираха управленската програма на ГЕРБ.

„Това е един от начините хората да ни видят, да се запознаят с нас, а ние да чуем техните проблеми, какво очакват да се случи в държавата след 5 октомври“, каза втората в листата Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че единствено ПП ГЕРБ има управленска програма в истинския смисъл на думата. „Убедена съм, че ще имаме пълно мнозинство в парламента, за да приложим на практика нашата програма. Това , на което залагаме е подобряване на здравеопазването, образованието, подпомагане на малкия и среден бизнес. Той е факторът, който може да създаде работни места и трайна заетост. А това е, което искат хората“, допълни Даниела Савеклиева.

„Трябва да върнем динамиката, която имаше по време на управлението на ГЕРБ, защото през последната година и половина всичко беше в застой“, каза кандидатът за депутат от Петрич Димитър Танев.  Според него, за да се осъществят очакванията на хората за социални придобивки, трябва да има икономически силна държава. „Това ще се постигне като се даде приоритет на бизнеса“, каза още Димитър Танев.

Кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ призоваха хората да изразят своята гражданска позиция и на 5 октомври да отидат и да гласуват, като направят разумния избор и предпочетат №9 в бюлетината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов