Избрани Новини

Йорданка Фандъкова се срещна с водача на листата на ГЕРБ-Кюстендил Кирил Калфин

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-Кюстендил и водача на листата Кирил Калфин. Зам.-председателят на ГЕРБ определи листата на партията в 10 МИР като силен отбор, който има много конкретни планове за развитието на областта.

"Йорданка Фандъкова е тук, като човек, който иска да помогне на община Кюстендил. Ние не обещаваме хиляди или милион работни места, лек и развлекателен живот, а искаме Кюстендил да е добро място за живеене. Ще направим реалното, на първо място инвестиции за развитие на балнеологията и туризма, но трябват и инвестиции в производството. Вече съм казвал, че при реализацията на завод за електробуси в Дупница, планираме електрооборудването им да бъде правено в завод в Кюстендил”, заяви водачът на листата на ГЕРБ Кирил Калфин.
Калфин съобщи и новината, че се водят преговори за фармацевтичен завод и институт за производството и разработването на хранителни добавки, на територията на бившето военно поделение. "Разговорите са в напреднала фаза, а Виктор Янев е двигателят на тези процеси", допълни Кирил Калфин.

"Поздравявам кмета Петър Паунов и екипа му, с колегата Виктор Янев за политиката им по отношение на децата в община Кюстендил. Важно е да се използват природните ресурси, като минералната вода. Подписахме споразумение с кмета Паунов за сътрудничество в областта на туризма. Това е стъпка към стимулиране на регионите. Ще разработим съвместни туристически маршрути за културен, поклоннически, балнеологичен и СПА туризъм", коментира кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя сподели приятното си впечатление от чистота на града и пешеходната зона.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов