Избрани Новини

Какви са женските тайни?

Какво се върти в женската глава?

Когато налице е истинска любов, партньорите би трябвало да могат да си казват всичко. На теория е така, но практиката показва друго. Докато сериозните лъжи са абсолютно недопустими, то прикриването на определена информация не трябва да се приема толкова осъдително. Обикновено жените и мъжете прикриват неща, които смятат за не толкова важни, но които знаят, че няма да се харесат на половинката им. Ако влезете в главата на средностатистическата жена, ще откриете тези тайни, които тя умело пази от своя любим.

 1. Най-добрият му приятел е много секси. Защо този факт трябва да остане неизказан? По простата причина, че гаджето на жената най-вероятно е напълно наясно, че приятелят му изглежда добре. Все пак двамата са излизали в заведения, където си личи, когато добре изглеждащ мъж привлича женските погледи. Всеки мъж обаче иска да знае, че жената до него е заинтересована само или най-вече от него. По тази причина много дами спестяват на половинките си своите класации „кой е най-секси“.

2. Тя следи бившата на гаджето си във Facebook. Това не е нещо, с което която и да е жена се гордее. Това е проява на слабост и донякъде на несигурност. Никоя дама не иска да изглежда така в очите на любимия си – тя иска той да я мисли за самоуверена и секси. А и самата идея за следене е малко психо, макар че кой ли не го е правил?- пише dnes.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов