Избрани Новини

"Пирин"- Разлог с победа над "Спартак"- Варна

Победата бе изключителна трудна

Отборът на „Пирин” Разлог стигна до изключително трудна победа над „Спартак” Варна, след като губеше в резултата до 80-ата минута.

През първата част домакините имаха превес, но с пропуски се отличиха Орлинов и Пламен Иванов на два пъти, съобщава football24.bg.

В 50-ата и 62-ата минута отново спартаклии отново пропуснаха да открият резултата, но този път чрез Чипев и Ст. Димитров. В 66-ата минута Радулович проби - подаде на Чипев и той не сгреши за 1:0.

След попадението „Спартак” заигра още по-силно. Два удара на Събков минаха край гредата, а шут на Яначков също не улучи целта. От гостите Сечков и Лефтеров биха опасни удари, но Крушарски ги отрази.

В 80-ата минута тимът на „Пирин” стигна до равенство след куриозен гол. Бившият спартаклия Владо Каптиев стреля през краката на няколко играчи, вратарят Крушарски тръгна да хваща топката, но тя се отклони от ръцете му и влетя в мрежата - 1:1. В 85-ата минута отново Каптиев донесе успеха на своя тим.

Домакините завършиха с 10 души, тъй като в последната минута Никола Яначков бе изгонен с втори жълт картон заради реплика към съдията.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)