Избрани Новини

Лиляна Павлова: Само обратната връзка ще ни бъде барометър за поведението

Водачът на листата на ГЕРБ за Стара Загора с обръщение към старозагорци

Лиляна Павлова - водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора се обърна към избирателите си от региона със специално обръщение.

Екипът на Starazagorautre.bg публикува писмото без редакторска намеса:

Уважаеми старозагорци,
Уважаеми приятели,
Заедно постигнахме чиста победа в Стара Загора и региона! Поздравления!
Победихме на места, в които досега сме имали слабо присъствие, и стъпихме на места, считани за бастиони на опонентите ни.
Радва ни фактът, че почти 54% от населението в региона излезе да гласува, а почти 1/3 от тях – 33%, застанаха зад идеите на ПП ГЕРБ и лично зад мен на предсрочните парламентарни избори, проведени на 5 октомври 2014 г. Щастлива съм, че ПП ГЕРБ разшири доверието си сред хората в областта спрямо изборите през 2013 г.
В изминалите 30 дни на кампанията заедно с колегите бяхме във всички обищини на областта, някои от тях посетихме по два пъти. Лично аз направих над 60 публични срещи с представители на различни бизнеси, браншови организации и предприятия в региона. Получихме много покани за срещи в малки населени места, на които откликнахме аз и/или кандидат-депутатите от листата на ПП ГЕРБ. Проведохме общо над 150 срещи в Стара Загора, Казанлък, Чирпан и областта.
На много от срещите чухме и добри думи, но и критики. Борихме се със слухове, пускани от опонентите ни, че ГЕРБ ще закрива или приватизира Мини „Марица Изток“ и ТЕЦ „Марица Изток 2“. Резултатите от изборите показват, че сме ви уверили в обратното. Благодарим ви!
Радвам се, че разумът надделя и голяма част от работещите в енергийното сърце на България ни подкрепихте. Не ви излъгахме, когато ви казвахме, че имаме планове за инвестиции в региона. Ще посоча отново ангажиментите, които поехме за Стара Загора и региона на десетките ни срещи през изминалия месец. А именно:
На първо място да завършим проекта за тунел под Шипка. Каквото и да ви кажа за неговите ползи, сигурна съм ще ми посочите поне още три отгоре.
На второ място – да работим за оздравяване на ТЕЦ "Марица Изток 2", Мини „Марица Изток” и след това ще търсим възможности за изграждане на нови мощности.
На трето място – да работим за утвърждаване на старозагорския регион като привлекателна туристическа дестинация с акцент върху културно историческото наследство.
Искам да изкажа и специална благодарност на отбора, който застана зад гърба ми на тези избори. Показахме, че когато си имаме доверие, нещата се получават. Политиката е колективно занимание, а не самотно занятие. Това видяха и 49 085 души от региона, които застанаха зад нас на 5 октомври.
Както казвах и на срещите със симпатизантите ни, чака ни много работа. Знаете имената на депутатите от ГЕРБ, знаете къде да ги намерите и съветът ми е: търсете ги, не ги щадете. Само обратната връзка ще ни бъде барометър за поведението.
Накрая искам да напомня, че е време за работа, работа и пак работа!
Всички тези ангажименти са възможни и постижими, ако получим широка подкрепа и съставим стабилно правителство! Искам да Ви уверя, че ще положим всички необходими усилия това да се случи.
Благодаря ви още веднъж за подкрепата!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов