Избрани Новини

Пенсионер заплаши с пистолет любимата си, заварил я с младок

Бивш миньор, заплашил любимата си с пистолет, след като я заварил в дома й с неин колега, получи условна присъда

Екшънът се разиграл в дома на 52-годишната А.Г. в Бобов дол, където на 15 март 2014 г. около полунощ С.Д., с когото имала връзка от 10 години, я заварил с 21-годишен неин колега. С.Д. не могъл да понесе писъствието на по-млад от него мъж през нощта при приятелката му, развикал се и извадил личния си пистолет. По думите на вече бившата му приятелка, той не насочил оръжието срещу нея или младото момче, а го държал в ръка, за да ги сплаши, пише struma.bg. Пред съдия от Дупнишки районен съд подсъдимият С.Д. и приятелката му разказали историята си. Душевно нараненият мъж разказал, че цял ден се грижел за болното куче на приятелката си. Два пъти му слагал инжекции и въпреки неговите грижи вечерта при скандала домашният любимец умрял.

"Аз пристигнах да сложа третата инжекция на кучето, а тя с колегата й вкъщи. Не ги видях съблечени, но ми притъмня пред очите, че ме лъже. Непрекъснато ме ревнуваше, а аз й имах доверие и не я следях. Когато се обадих по телефона и й казах, че ще отида у тях, се усъмних, че нещо става, тъй като тя ми говореше с недомлъвки. Отидох и видях младия й колега в дома й", разказал пред съдебния състав С.Д., който е пенсионер от мината в Бобов дол.
Съдията по делото Маргарита Алексиева взела предвид чистото съдебно минало на наранения мъж и го осъди на 3 месеца условно. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов