Избрани Новини

Играят „Среща в „Споменът“ на Нешка Робева благотворително за Калата

Държавна опера - Бургас се превръща в дом на музиката и танца на 30 октомври от 18.00 часа, когато бургазлии и гости на града ще имат възможността да се насладят на спектакъла "Среща в "Споменът".

Той ще ви пренесе в "Споменът" -  известен бар, където хора от различни възрасти се срещат със ... своите спомени. Оркестър изпълнява всички музикални желания от началото на 30-те години до най-новите хитове. Под въздействието на музиката спомените оживяват, а младите танцьори със своя талант и темперамент ще понесат публиката във вихъра на танца.

"Среща в "Споменът" е изграден по идея, хореография и режисура на Нешка Робева и ще се реализира в Бургас в подкрепа на благотворителната кампания "Дарявам за Калата". Целта е изграждане на бронзова скулптура на големия български актьор Георги Калоянчев.

Билетите за спектакъла са на стойност 8, 10, 12 лева и могат да бъдат закупени на касата на Държавна опера - Бургас от 13 октомври /понеделник/.

Инициативата за набиране на средства е на Община Бургас, Обществен дарителски фонд, Дружество на художниците, Държавна опера - Бургас, Бургаската художествена галерия, Лайнс клуб Виа понтика, Зонта клуб Бургас, Ротари клуб Бургас Пиргос, Интеракт клуб Бургас.    



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов