Избрани Новини

Благоевградският пенсионерски клуб „Еделвайс” отпразнува своя 10-и рожден ден

Пенсионерски клуб „Еделвайс” в благоевградския квартал „Струмско” отпразнува своя 10-и рожден ден

За да засвидетелства уважението си кмета д-р Атанас Камбитов изпрати поздравителен адрес до ръководството на клуба обитателите му. „ Като ваши деца ние живеем с мъдрите ви  житейски съвети  и с безкрайната любов, с която продължавате да ни обграждате”, се казва в обръщението на кмета Камбитов, информират от пресцентъра на общината.

Секретарят на община Благоевград София Янчева и зам.-кмета по хуманитарни дейности Валери Смиленов присъстваха на празненството. Освен пожелания за здраве и дълголетие на членовете на пенсионерския клуб, те пожелаха и още много поводи за веселие. И гости, и домакини, показаха отлични танцови умения, като се включиха на дансинга. Танцова формация „Калисто” подари два танца на празнуващите „Виенски валс” и „Танго за трима”.

Павлина Теова, председател на пенсионерския клуб в квартал „Еленово” , подари икона на света Петка – покровителка на дома.

Както на всеки рожден ден, и на този имаше торта. Свещичките духна един от първите членове на клуба Мария Църнева.

Председателят Веска Кокалкова приветства всички присъстващи, като им подари стих, посветен на живота в пенсионерски клуб „Еделвайс”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов