Избрани Новини

Софиянка глобена с 480 лева, ритала и псувала полицай в Гоце Делчев

Районният съд в Гоце Делчев наложи административно наказание глоба в размер на 480 лева на 30-годишна софиянка, дошла за уикенда в града на алкохолен туризъм.

Столичанката, която е с две висши образования, бе осъдена за това, че на разсъмване на 4-и октомври тази година, след запой в дискотека, тя нападнала служител на реда и с каруцарски псувни и обиди започнала да го удря с юмруци и с дамската си чанта. Замахнала с крак и да го ритне в слабините, пише "Инфомрежа". 

Екшънът се разиграл след неуспешен опит на пияната компания да избяга от полицейски патрул и да не бъде подложена на проверка за алкохол.

Освен шофьора на лекия автомобил "Ауди", солидно почерпената се оказала и цялата група от 5-ма купонджии, които след разпивка в дискотеката се качили в колата и потеглили на зигзаг по улиците на Гоце Делчев.

Пияната софиянка демонстративно псувала на английски спрелия ги за проверка полицай, нарекла го глупак и некадърник. Обвинила го дори за всички неправди в държавата, която била на това дередже, защото полицаите не си вършели добре работата.

Грозната сцена се разиграла около 04.25 часа на 4-и октотомври, на кръстовището между улиците ”Байкал” и ”Михаил Даев" в Гоце Делчев, където автомобилът с пияната компания бил настигнат от полицейски патрул. 

Всички пътници били прибрани за проверка на самоличността им в РУП - Гоце Делчев, тъй като те отказали да се легитимират и да предоставят личните си карти, шофьорът пък отказал да даде свидетелството си за правоуправление.

Срещу пияната софиянка, която се оказала най-агресивна от компанията, е образувано бързо производство. Размерът на наложената й глоба е 480 лева. 

Пред съда в Гоце Делчев младата жена признала, че въпросната нощ изпила в дискотеката само една водка, която обаче преглъщала с около 5-6 енергийни напитки.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов