Избрани Новини

Арестуваха гърци за притежание на хероин

Задържаните са спрени за проверка на ГКПП- Кулата

Арестуваха двама гърци за притежание на хероин. Задържаните са спрени за  проверка в района на ГКПП- Кулата, предаде dariknews.

В хода на проверката в единия  арестуван е намерено и иззето около 16.8 гр. кафяво прахообразно  вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на  хероин, а в другия е намерено и иззето около 14,5 гр. кафяво прахообразно вещество, реагиращо положително на хероин.

Вследствие на  продължилите издирвателни мероприятия е задържан А.Х. на 39 годни от  с.Яворница, който е съпричастен към случая. Лицата са задържани със  заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Със заповед за полицейско задържане е арестуван и  16-годишен младеж от с.Драката, община Струмяни. В хода на извършена  проверка у лицето е намерена и иззета цигара, съдържаща около 0,32 гр.  канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Oще един младеж е  задържан за притежание на наркотици. В хода на извършена на пътен възел Ораново в Симитли проверка на лек автомобил „Киа Рио” управляван от  неправоспособния водач Р.Х. /24г./ от Симитли от полицейски служители  на 02 РУП-Благоевград, у лицето е открито и иззето топче, съдържащо  около 1гр. суха, зелена, тревиста маса, която след направен полеви тест е  реагирала положително на марихуана. Образувано е досъдебно  производство. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

 


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов