Избрани Новини

Отложиха "Септември" /Симитли/ и "Пирин" /Благоевград/ при децата

Мразовитото време отложи футболната среща

Заради лошото време отложиха мача от първенството между "Септември" - Симитли и "Пирин" -Благоевград при децата, съобщи struma.com. Срещата трябваше да се играе от 10.30 часа днес на стадиона в град Симитли. По преценка на спортно - техническия щаб на домакините мачът се отложи. По думите на треньора на децата на Септември Петър Бандев, не е необходимо да се рискува здравето на децата при лошо време.

Заради лошо време в четвъртък бе отложен и двубоят между "Септември" - Симитли и "Пирин" - Разлог от 6- ия кръг при юношите старша възраст.

Освен това 90 минути игра на стадиона след дъжд неминуемо ще се отрази на състоянието на терена. А утре представителният тим на Септември приема в домакински мач "Локомотив" - Мездра. Срещата е изключително важна за Септември, за които само понеда ще ги "качи" над чертата от зоната на изпадащите във временното класиране на "Б" - група.

Мачът от 11- ия кръг на "Б" група между отборите на Септември -Симитли и Локомотив -Мездра е на 26 октомври от 14:30 часа на градския стадион в Симитли. Двубоят ще ръководи столичният рефер Петър Григоров, негови помощници са Пламен Ванков и Петър Митрев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)