Избрани Новини

Градската градина в Благоевград отново осветена

Мисия

28-10-2014, 10:51

Снимка:

община Благоевград

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рекорд! Местните парламентаристи обсъждат цели 81 точки

Теодосий Спасов гостува в Благоевград

Заради поредица вандалски прояви осветлението там бе силно ограничено

Напълно възстановени са повредените и изпочупени осветителни тела в градската градина в центъра на Благоевград. Заради поредица вандалски прояви осветлението там бе силно ограничено. Екип от експерти направи внимателен оглед и след опис на повредените лампи бяха поставени нови осветителни тела.

Според експертите повредите са в следствие на вандалски прояви и лоши метеорологични условия. Кампанията по подновяване и ремонт на елементи от уличната осветителна мрежа има за цел да оптимизира качеството на уличното осветление, съобщиха от пресцентъра на общината.

През  юни 2013 година по заповед на кмета Атанас Камбитов беше извършени регулярна подмяна на счупени осветителни тела в центъра и периферията на Благоевград. За съжаление през следващите месеци част от тях бяха счупени от хулигани

 Община Благоевград призовава гражданите към отговорно поведение и опазване на публичните придобивки, както и за активна гражданска позиция и сигнализиране при нередности и посегателства към общинската собственост.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов