Избрани Новини

29 октомври: Цената на времето

Хороскоп

28-10-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Обединени интереси

Слънце в Скорпион, Луна в Козирог

Прагматичността и съсредоточеното внимание в най-важните текущи дела и по-стратегическите житейски цели, ще продължат и днес да определят емоционалния фон и да фиксират вниманието ни към онези теми, по които се чувстваме лично отговорни мотивирано заинтересовани. Едва ли ще намерите днес някой, който да е готов да се шляе безцелно или да да участва доброволно в неангажиращи и несъществени разговори. Общуването ще се ограничи и поддържа в строго официални рамки, ще изисква конкретни въпроси и бързи отговори. Дори онези, които почиват сега, ще трябва да намерят начин да съчетаят приятното с полезното за да се предпазят от гнетящото чувство за загуба на време и лична неефективност.

Разбира се ще продължим да разчитаме на общата нагласа и пробудените от Слънцето, Венера и Нептун способности да вникваме в чуждите настроения и да добавяме неуловимите нюанси на невербалната комуникация. Те ще съдействат за установяването на близост и по-голяма дълбочина на общуването, но би било непростим пропуск за нас, ако не ги използваме и в подкрепа общата практично-полезна насоченост на събитията и възможностите които ни предоставя този ден. Така или иначе докато Луната гостува в строгия свят на Козирога, проявата на емоции често се възприема като неуместна, тъй като тук всички въпроси се решават делово, без излишни сантименти. Слава Богу, осезаемия стремеж към хармония ще ни помага да компенсираме проблемите които подобно настроение обичайно генерира във взаимоотношенията с близките, семейството, децата и жените.

Работа и бизнес
Денят ще бъде изключително ефективен в делови аспект и мнозина вероятно ще бъдат заети със важни срещи и спешни за решаване задачи от ранна утрин до късна вечер. Времето ще се движи бавно, но въпреки това ще мине неусетно, запълнено с решаване на различни професионални, производствени и организационни въпроси. Все по осезаемо ще забелязваме пробуждащия се интерес към общия информационен фон и желание за разширяване на контактите и обмена на идеи. Някои новини обаче, могат да се окажат не особено радващи, а срещите и обмена на мнения и позиции могат да ни разочароват с резултатите. Не настоявайте на всяка цена да решите всички спорни въпроси наведнъж.

Здраве, хранене и красота
Ако днес почувствате склонност към депресивни състояния, старателно обмислете житейските си възприятия. Подобно състояние сочи наличието на закостенели принципи и липса на емоционален обмен. В менюто днес следва да присъстват повече зеленчуци. Всички растителни храни имат повишено благотворно влияние върху организма стига да са естествени, в включително билковите чайове.Подхранването и грижите за кожата и косата, осигуряващи им здравина и еластичност ще бъдат възнаградени с ефективен резултат.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов