Избрани Новини

55 години предучилищно възпитание в Симитли

С голям празник в Симитли честват 55 години предучилищно възпитание

През 1959 година в Симитли отваря врати първата детска градина. Юбилейната годишнина ще бъде отбелязана с пъстра празнична програма. Днес от 17.00 часа е голямото тържество на талантливите малчугани от симитлийска община. Деца, майки и татковци, педагози ще се съберат във физкултурния салон на гимназията в град Симитли, съобщава simitli.info. Участие в празника на детските градини ще вземат децата от ОДЗ „Радост” център и филиал "Ян Бибиян", празничната феерия ще допълнят момичетата от мажоретния състав към читалището в Симитли и игривите момчета и момичета от ансамбъл „Веселие”.

Специални гости на празника „55 години предучилищно възпитание в община Симитли” ще бъдат всички пенсионирали се през това време служители към ОДЗ "Радост" - бивши директори, учителки, помощник възпитатели, домакини, готвачи.

На празника на детските градини са поканени представители на местната власт и институциите, имащи отношение към образователния процес, както и много приятели на ОДЗ „Радост” - сред тях и актьорите бате Брано и кака Поли, които споделят всеки празник на децата в Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов