Избрани Новини

Бивш кмет на Крапец е загинал в адска катастрофа

Александър Сурталов не бил зад волана

Бившият кмет на Крапец Александър Сурталов загина в зверска катастрофа в петък вечер край шабленското село Ваклино. В жестокия удар смъртта си е намерил и още един мъж.

 Сурталов не е бил зад волана на фолксвагена, който се разбил на пътя. През 2009 г. той подаде оставка като кмет, с мотива, че се чувства безсилен да направи каквото и да е за селото, защото всички негови предложения били блокирани, пише "Всеки ден".

 На този пост той беше избран като представител на ДПС, като в последствие напусна тази политическа сила и се присъедини към „Партия на Зелените", където заемаше поста председател на политическия съвет.

 Сурталов стана известен и покрай добрите думи, казани за него от Отец Иван от Нови хан. „Такъв кмет, просто бях изумен. Той ни набавя, там има едно ремарке дини, зарежда ни с храни, с минерална вода", разказа свещеника по повод почивката на децата, за които се грижи в Крапец, подпомагана от Сурталов.

 През 2011 г., докато е кандидат за общински съветник в Шабла, бившият кмет на Крапец беше пребит жестоко от група младежи във Варна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов