Избрани Новини

Извънземни се трудят за НАСА (видео)

Новините

05-11-2014, 07:10

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Могат да четат мисли и живеят по 200 години

Бившият старши научен сътрудник на корпорацията Lockheed Martin Бойд Бъшман, който почина през август т. г., е заснел предсмъртен клип и в него е заявил, че извънземните съществуват, периодично идват на Земята и активно работят за НАСА и военните в тайнствената секретна база, известна като Зона 51. За доказателство във видеозаписа мистър Бъшман демонстрира няколко снимки, на които всички, които нямат проблем с очите забелязват нещо, което по-скоро прилича на детска играчка. Клипчето, дълго около полови час, е било качено в YouTube още на 7 август, но едва сега привлече вниманието на американските медии.

Бъшман твърди, че лично се е срещал с извънземните и дори ги е помолил да вземат земен фотоапарат, за да снимат собствения си свят. Щом получил камерата обратно, за голямо съжаление на всички фенове на идеята за съществуването на други светове, населени с разумни същества, всички кадри били осветени (фотоапаратът е бил аналогов).

По думите на американеца извънземните могат да живеят по 200 години, вместо гръбначен стълб имат три хрущяла, доста по-малко ребра от хората. Освен това те могат да четат мисли и да общуват телепатично. „Те бяха високи около 1,2-1,3 метра. Пръстите им изглеждат досущ като на хората. Общуването с тях е много особено. Влизате в стаята, където се намират, и изведнъж чувате отговор на въпроса, който само сте си намислили с вашия собствен глас”, обяснява Бъшман.

Той също така съобщава, че както и при хората извънземните биват „добри” и „лоши”: едните са „конекрадци” – отмъкват добитъка на хората, а другите са благоразположени към земните жители.

Видеозавещанието на Бойд Бъшман не носи със себе си някаква кой знае каква изненада. Мистър Бъшман не за първи път се озовава в светлините на прожекторите с шантави разкрития за извънземни. Според собствените му твърдения от предишни години Бойд Бъшман е работил за тайна мисия на американската армия, в която е участвал в поправката на катастрофирала летяща чиния. Извънземните от катастрофиралия кораб живеят в секретната база Зона 51 (неотдавна американските служби потвърдиха съществуването на базата, но не и  съществуването на пришълците). Те идвали от планетата Куинтумниа. Специалистът е участвал и в построяването на копие на извънземния летящ обект, при чиито изпитания са загинали 39 американци.

Видеото оставено то Бойд



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов