Избрани Новини

Луд късмет! Влак помете фадрома, шофьорката се отърва "на магия" (обновена)

Преди броени минути стана поредният инцидент на жп линията край дупнишкото село Мурсалево на метри от крайпътните заведения

Влакът, който идвал от София към Благоевград, ударил фадромата. Луд късмет извадил шофьорът, който се отървал без драскотина след инцидента, благодарение на бързата си реакция. Когато видял, че влакът идва насреща му, моментално скочил от возилото в храстите до линията, съобщиха за blagoevgradutre.bg уплашени студенти, които пътували във влака. 

Struma.bg научи, че става въпрос за фадрома, шофирана от жена. Композицията потеглила в 16,46 часа от Дупница за Кулата. С линейка фадромистката е закарана в болница.

Очевидците съобщиха, че в първия момент помислили, че пострадалата е изхвърчала заради удара, но в последствие разбрали какво се е случило.

За нещастие на пътниците, влакът излязъл от релсите и заради дерайлирането стотици са свалени и предстои да бъдат превозени с автобуси от Мурсалево до най-далечната точка - село Кулата. Тепърва ще се изясняват причините за инцидента.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов