Избрани Новини

Заместник-кметът поднесе цветя в двора на ОД на МВР - Благоевград

Тържествената церемония бе по повод професионалния празник на полицията – Архангеловден

Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Община Благоевград Валери Смиленов поднесе цветя пред паметната плоча в двора на ОД на МВР-Благоевград.

Цветя поднесоха директорът на ОД на МВР-Благоевград Васил Митов, областният управител Димитър Димитров, кметовете на Разлог, Гоце Делчев и Сатовча, ректорът на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. Иван Мирчев и др., информират от пресцентъра на общината. След церемонията  официалните гости и служителите в системата на МВР изслушаха в кинозалата на полицията заповедите за награждаване на полицейски служители на областната дирекция във връзка с изпълнение на поставени задачи. С колективни парични награди и писмени похвали бяха отличени полицейски служители от районните полицейски управления в областта. Прочетени бяха и поздравителни адреси от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, от областния управител Димитър Димитров,  както и от офицерите от резерва и запаса.

Във връзка с професионалния си празник по-рано днес полицейските служители направиха демонстрация по задържане на престъпници  и запознаха ученици от благоевградски училища с естеството на своята работа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов