Избрани Новини

Санданските каратеки отново завоюваха купища медали

Спорт

10-11-2014, 16:10

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

28-годишен помете санданчанин и избяга

Откраднаха голяма сума пари от офис в Сандански

На 9 ноември завърши 11-тия Международен Турнир по Шотокан Карате – до “Шисейкан”, София 2014 г. Това бе и последното състезание за годината от Спортния Календар на Българска Федерация Шотокан Карате – До. В турнира участваха над 180 състезатели от Българи, Грузия, Сирия и Англия. Преди Международния турнир се проведе семинар ръководен от ханши Садашиге Като, 9-ти дан – главен инструктор на Международната Японска Карате – До Асоциация.

В семинара участваха над 100 карате майстори от страната и чужбина.

В общата класация по медали за МТ “Шисейкан”, Клуба за Източни Бойни Изкуства “Спартак”, гр. Сандански се класира на 5-то място с 5 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала от четиринадесетте представителни отбора участвали в състезанието, информират от пресцентъра на община Сандански.

Най-много състезатели – 3-ма, от общо 11-те каратеки от КИБИ “Спартак”, се състезаваха във възрастова група юноши, като санданските каратеки успяха да завоюват почти всички медали в състезателните дисциплини. Възпитаниците на треньора Костадин Чепандов от Спортно Училище, гр. Сандански – близнаците Симеон и Кристиян Гаврилови и представителя на Кресненската секция по Шотокан Карате -До, сега ученик в Спортното Училище – Димитър Велков не успяха да слязат от почетната стълбица при награждаването на юношите в различните дисциплини.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов