Избрани Новини

Кюстендилският кмет Петър Паунов спечели приза "Развитие на туризма"

Кюстендил става все - по привлекателен за любителите на пътешествия

На тържествена церемония снощи по връчване на наградите "Кмет на годината" в НДК  кюстендилският кмет Петър Паунов бе отличен за своята активна дейност в областта на туризма. Кметът на община Кюстендил получи приза "Развитие на туризма" във второто издание на конкурса на Kmeta.bg. Наградата му връчи изпълнителният директор на Дарик радио Радосвет Радев.
"Адмирации за организаторите, че станахте говорители на българските общини. Добре дошли и няма да ви разочароваме, стига да нямате прякор Бат Сали", каза Паунов.
Кметът на Благоевград Атанас Камбитов победи в анкетата за "Кмет на гражданите" със 17 000 гласа за община с над 20 000 жители.
Конкурсът промени регламента тази година и събра експертна комисия. Журито проведе заседание и подложи на финално гласуване фаворитите. Комисията бе в състав Боян Томов, изпълнителен директор на Бранд Медия България, Радосвет Радев, изпълнителен директор на Дарик радио, съорганизатор, Вяра Анкова, генерален директор на БНТ, съорганизатор, Огнян Донев, председател на КРИБ, Борислав Малинов, председател на Българската асоциация по рециклиране, предаде Дарик.
На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, Ивелина Василева, министър на МОСВ, Джордж Кремлис от Главна дирекция "Околна среда" на ЕК, представители на бизнеса и медиите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов