Избрани Новини

"Пирин" загуби контролата си с "Банско"

"Пирин" отстъпи с 2:3 от "Банско"

Футболистите на Пирин загубиха приятелския двубой с Банско с 2:3, игран на ст. "Христо Ботев", поради паузата на първенството на Б група, заради мача на националния отбор с Малта, съобщи struma.com. Орлетата играха без оплакващите се от болки и заболявания Попев, Костадинов, Башлиев и Георгиев, както и без младежките национали Тасев и Костов.

Двата отбора отбелязаха цели три гола през първото полувреме, въпреки че чистите положение липсваха. Гостите се възползваха от една грешка в халфовата линия в 11-та минута, като Фикиин бе оставен непокрит в наказателно поле и откри резултата. Две минути по-късно Златинов върна попадение с прекрасно изпълнение от пряксвободен удар. В 24-та минута банскалии отбеляза второто си попадение, като Христо стреля, а топката се отби в Сандев и влетя в мрежата зад Бахтарлиев.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени значително, като гостите владееха повече топката и изглеждаха по-опасни в предни позиции. В 50-та минута Стоянов от Банско засече центриране с глава и за малко да отбележи. Пиринци отговориха с опасна атака, но Тошев се засуети преди да нанесе последния удар. В 72-та минута банскалии отбелязаха третото си попадение в срещата, като точен бе Иванов. Последваха два опасни пряксвободни удара за орлетата, като в първия случай отново Златинов стреля, но стражът на гостите улови, а вторият отново навести мрежата зад него, фиксирайки крайния резултат от 2:3 в полза на Банско.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов