Избрани Новини

Болен адвокат отложи дело срещу кмет, който шофирал с 4,66 промила

Крими

16-11-2014, 12:30

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

45-годишен "духна" 2,68 промила край Кресна

Сърбин спипан с 2,45 промила в Кюстендил

Явор Митов бе хванат да шофира пиян на пътя Крайници-Дупница с личния си автомобил

Внезапно заболяване на адвокат Александър Райнов и отсъствие на вещото лице Петър Петров отложи заседание на Дупнишки районен съд по делото срещу скандалния кмет на с. Баланово, община Дупница, Явор Митов, който бе хванат да шофира с 4,66 промила алкохол в кръвта.
Прокурор Юлиан Крумов и съдия Маргарита Алексиева отложиха заседанието, след като съдията съобщи пред присъстващите, че адвокат Александър Райнов в последния момента се е разболял, за което е представил документ. Вещото лице Петър Петров не се яви в съдебна зала. Подсъдимият кмет Явор Митов дойде вчера в съдебната зала, но делото бе отложено за средата на декември, пише struma.bg. На предишното заседание вещото лице Петър Петров заяви пред съда, че от полицията в Кюстендил и Дупница не му дават възможност да извърши експертизата, тъй като няма достъп до информацията, съдържаща се в специално устройство в дрегера.
Явор Митов бе хванат да шофира пиян на пътя Крайници-Дупница личния си автомобил. Пред полицаите тогава кметът заяви, че току-що объркал шишето и вместо с вода се нагълтал с ракия, която изплюл. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов