Избрани Новини

Деца и пенсионери дариха добро, подадоха ръка на проф. Чавдар Николов

Сред красивите украси са златна ябълка, икебани, рамки за снимки, свещници, моливници

Ученици, учители, пенсионери, много граждани от Симитли си купиха украса за у дома от благотворителната изложба- базар „Есен в сърцата” за икономиста проф. Чавдар Николов. Над 100 уникални творения, изработени с „плодовете на есента” с много доброта и съпричастие от младежи и възрастни от социалните центрове в Симитли бяха подредени в изложбата- базар.

С желанието да направят добро и да помогнат на човек в нужда, деца и възрастни с увреждания, дементно болни, хора с психически разстройства съумяха да сътворят пъстра композиция за „Есен в сърцата” за проф. Чавдар Николов. Сред красивите украси са златна ябълка, икебани, рамки за снимки, свещници, моливници, настолни украси, пълни кошници с плодовете на есента, закачливи човеци от тиквички, кратунки, жълъди и кестени, животинки от плетива, интересни композиции на есенни пейзажи, украса за стена, слънца, гъбки, венци, аранжирани от акация, боб и различни семенца, пише simitli.info. Благотворителната изложба- базар, организирана под патронажа и със съдействието на кмета на община Симитли Апостол Апостолов бе открита в петък вечер и само за час изборът на артикули намаля на половина.

Красивите творения от „Есен в сърцата” ще бъдат преместени във фоайето в сградата на общинска администрация Симитли, за да могат и други за вземат за себе си пъстрота от есента и да дарят добро. И надежда за проф. Чавдар Николов. Един от най-добрите икономисти в България, бивш декан на Стопанския факултет в Югозападния университет, приятел на община Симитли, учител на много млади висшисти по икономика от община Симитли, за които проф. Николов е ценен човек, предал им безценни уроци за живота и за икономическата наука.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)