Избрани Новини

Осъдиха монтьор, подкарал пиян чужд джип

Три месеца затвор е присъдата

Дупничанин е осъден на три месеца затвор за това, че пиян подкарал джип "Мицубиши", ремонтиран в автосервиза, където работи, и едва не паднал в река Джерман заедно с возилото, предаде struma.bg. 
Съдия Светла Пейчева осъди Орлин Ильов от Дупница на 6 месеца пробация за шофиране в нетрезво състояние. В кръвта на 23 - годишния младеж е отчетено 3,07 промила алкохол. За това, че е подкарал чужд автомобил, оставен за ремонт в автосервиза, в който работи, Орлин получи тогава ефективна присъда - 3 м. затвор. Присъдите бяха комулирани и Орлин Ильов получи по - тежкото наказание - лишаване от свобода.
Орлин Ильов бил на купон. Не мигнал цяла нощ и когато отишъл на работа в автосервиза, решил да пробва джипа, който ремонтирал. Качил се и натиснал газта. Изпуснал управлението над мицубишито и за малко не полетял от 3 м височина в коритото на река Джерман, близо до някогашния животински пазар при Горското стопанство в Дупница. Служители на Горското го видели да виси с джипа над реката, извикали екип на Спешен център и патрулка от РУП - Дупница. С полицейската патрулка Орлин Ильов тогава бе закаран в дома си, все още пиян от нощния купон.

 




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов