Избрани Новини

На днешния празник! 88 двойки празнуват златни и сребърни сватби в Разлог

На 21 ноември в Разлог 88 двойки ще се врекат отново в любов и вярност

В деня на християнско семейство 32 семействата, сключили граждански брак през 1964 година ще отпразнуват 50 години брачен живот със златна сватба. 56 двойките, сключили брак през 1989 г. ще честват сребърна сватба.

Златните и сребърни сватби, които се организират повече от 25 години са запазена марка на Разлог. По традиция инж. Красимир Герчев кмет на община Разлог ще кумува на масовото честване на юбилейните сватби. Всички юбиляри ще получат подаръци от община Разлог, изработени специално за случая, информират от пресцентъра на общината.

На тържествената церемония, огънят – символ на любовта и семейното щастие, ще се запали от златните юбиляри, които ще го предадат на сребърните, а те на  най-младото семейство, които обещават  да запазят този  огън завинаги в Разлог.

„В Разлог са най-хубавите сватби и за наша радост пристигат хора от всякъде, за да  направят сватбите си тук, защото Разлог е прекрасно и уникално място.”, споделя шефката на Обредния дом Рени Рачева.

Масовото празнуване златните и сребърните сватби в Разлог се организира от Обреден дом - Разлог със съдействието на Община Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)