Избрани Новини

Помощ за безработни младежи в Кюстендил

Започва Седмица на отворените врати за младежи

Агенцията по заетостта организира Седмица на отворените врати за младежи. Събитието ще се проведе в Бюрото по труда в Кюстендил всеки ден от 24 до 28 ноември 2014 г. от 10 до 16 ч.
Посетителите ще могат да разговарят със специално обучени трудови посредници, които всекидневно консултират и мотивират младежи до 29 - годишна възраст, както и с EURES съветници, предлагащи възможности за реализация в чужбина.
Инициативата "Отворени врати за младежи" се стреми да привлече възможно най - много млади хора, които никога досега не са били регистрирани в бюро по труда – младежи, отпаднали преждевременно от образователната система, ученици, завършващи средно образование, студенти. По време на посещението си те ще получат пълна и достъпна информация за всички услуги, от които биха могли да се възползват – консултиране, професионално ориентиране, мотивиране, посредничество при търсене на работа, помощ за изготвяне на документи за кандидатстване и др.
Целта е младежите да се запознаят с дейността на Агенцията по заетостта а също така с най - близкото за тях бюро по труда и неговите служители като сигурен и лоялен партньор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов