Избрани Новини

"Пирин" и "Монтана" не успяха да се победят

"Пирин" и "Монтана" с атрактивно 2 :2 в Благоевград

С равенство 2:2 завърши дербито на върха в "Б" група, след като "Пирин" и "Монтана" неуспяха да се победят, съобщава struma.com. В мач с много футболни достойнства, момчетата на Йордан Самоковлийски два пъти излизаха напред в резултата, но в крайна сметка двата тима поделиха по точка.

Мачът започна взривно, като орлетата успяха да открият още във втората минута, след като Башлиев проби мощно по десния фланг и сервира топката на Коцев, който отблизо нямаше проблем да отбележи. Няколко минути по-късно гостите обаче върнаха попадението след едно центриране и гол с глава на Антонов. В 17-та минута Башлиев можеше да отбележи, но след пас от дълбочина за милиметри се размина с кълбото преди гола. Минута по-късно Коцев изскочи опасно, но от малък ъгъл стреля в страничната мрежа. Упражнението от първия гол бе копирано в след 25 минута игра, когато отново Башлиев проби и отново Коцев засече неспасяемо топката за 2:1. Само след още шест минути, равенството отново бе възстановено, след като Минчев мушна топката на Антонов и отново деветката на гостите матира Костов за 2:2.

Втората част започна с лек териториален натиск на домакините, като Хаджииванов опита удар още в 46-та минута. Седем минути по-късно Коцев отново можеше да отбележи, но Иванов бе последна преграда пред хеттрика на нападателя в зелено. В следващия четвърт час игра, мачът стана силов и борбата в центъра на терена преобладаваше. В края на двубоя Златинов отпита удар след като влезе остро в наказателното поле, но стреля над вратата. Равенството се запази до края, като зелените можеха да победят в самия край на мача, но отново Иванов бе на висота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов