Избрани Новини

Блудник с 12 - годишна присъда се крие в гръцко село

Близо година е насилвал сина си Сашко

Срещу Костадин Тасев от Сандански, бащата, които потресе България с гнусните си блудствени действия по отношение на 2 - годишното си детенце Сашко, има издадена международна заповед за издирването и задържането му, съобщава struma.com. Установено е, че бащата - насилник е овчар в гръцко село близо до границата с България. Той успя да избяга веднага след като чу 12 - годишната си присъда "лишаване от свобода" и се скри у съседите. Престъпникът бе обявен за местно, национално и международно издирване, гърците са информирани, че спешно трябва да го намерят, тъй като е подадена оперативна информация за местонахождението му. Според постановената 12 - годишна присъда Тасев ще лежи при първоначално строг режим. Случаят е от преди 4 години.

2 - годишният Александър беше приет в "Пирогов" през февруари 2010 година, където бе установено, че действията на бащата са довели до разкъсване на стената на дебелото черво и пикочния мехур, което е застрашило сериозно здравето и живота на малкото момченце.

Костадин Тасев блудствал със сина си в периода от 30- ти април 2009 г. до 15- ти февруари 2010 г., използвайки всякакви гнусни методи и заблуждавайки лекари в Сандански и социални служби, че синът му има тежка болест.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов