Избрани Новини

Криминалнопроявен зад решетките за 10 кражби за месец, задигнал парфюми и...куче

Криминалнопроявеният 36-годишен С.Т. от Симитли започнал да пилнее в средата на октомври, кражбите му са на обща стойност над 3 300 лева

Първото му деяние е проникване в църковен храм в благоевградския квартал Струмско, откъдето откраднал дървена кутия за дарения, на обща стойност около 150 лв.

Следващата кражба е извършена няколко дни по-късно. Мъжът разбил желязна входна врата на храм в с. Дъбрава е откраднал всички монети. Стойността на нанесените щети възлиза на около 100 лв.

След още няколко дни 36-годишният подбил врата на тераса и проникнал в жилище, откъдето е откраднал осем броя ползвани парфюми на обща стойност около 1 000 лв.

Деянията му не продължават до тук, след като огънал метална решетка на прозорец на сграда в Благоевград, той откраднал електродвигател от колонна бормашина с алуминиев капак, метална гилотина и ел. табло на обща стойност около 300 лв.

Поредният удар симитличанинът направил след като премахнал катинар на врата и деформирал заключващ механизъм на автомат за продажба на топли напитки, който също оставил без монети. Щетите от извършеното престъпление този път са на обща стойност около 40 лв.

След това той проникнал в гараж, намиращ се в поземлен имот в местността „Стара гора“, откъдето задигнал ъглошлайф, кабел и куфар с инструменти, всичко на обща стойност около 700 лв.

Апашът продъжил без спирка и взломил вила в "Струмско", в което влязъл като счупил прозорец и разбил входната врата. От жилището той откраднал моторна резачка на стойност около 800 лв.

Последните удари на 36-годишния мъж са регистрирани преди дни. В с. Долно Церово той счупил стъкло на входна врата и проникнал в селскостопанска постройка, откъдето откраднал дрехи, на стойност около 200 лв, след което откраднал телевизор от незаключена постройка в кв. Баларбаши.

Поредната нетипична кражба, мъжът извършил в началото на месеца. След като  огънал ограда на двор в Благоевград, той откраднал породисто куче - териер.

Полицаите продължават работата по установяване на други кражби, които 36-годишният мъж извършил.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов