Избрани Новини

Дилъра остава зад решетките, ползвал амфетамини за виагра

Районен съд остави Иван Стойчев - Дилъра зад решетките

Той дойде в съда окован в белезници и придружаван от 5-има полицаи. В съдебна зала го представляваше адвокат Илко Стоянов, а прокурор по делото бе Е. Калпачка.

Прокурорът заяви, че след информация на Главна дирекция на полицията, че у лицето има наркотици и, че се готви сделка с Ф. Методиев Фетата, МВР Благоевград сформирало група, която застанала пред дома на Дилъра, където трябвало да се осъществи сделката. Най-напред бил арестуван пред кооперацията Фетата с 13 грама хероин. После е направен обиск у Стойчев и са намерени 8 таблетки амфетамин, метаамфетамин и екстази.  По вътрешността на тоалетната чиния в дома му са открити следи от кафяво вещество, което реагирало положително на хероин.  В миялната му машина имало пластика със следи от хероин и метаамфетамини, каза прокурорът и поиска Дилъра да бъде задържан. Адвокат Илко Стоянов бе категоричен, че не могат да бъдат свързани лицата Филип Методиев - Фетата и Иван Стойчев, Стоянов заяви, че таблетките, които са намерени са били предадени доброволно и Дилъра обяснил на полицаите, че ги ползва като виагра, пише struma.com.

Адвокат Илко Стоянов оспори всички обвинения на полицията. Стойчев, помоли съдията да бъде освободен от ареста, защото има малко дете ,което в по-голямата част от времето е при него, майката на детето била с операция на матката и не можела да се грижи в момента за него. Доброволно бил предал хапчетата, които използвал като виагра, не е оказвал съпротива и на място е дал подробно обяснения за всичко открито в дома му. Въпреки доброто представяне на адвоката, което бе подчертано от прокурора по делото и искането на Дилъра, съдът реши да го остави зад решетките до 4 декември, когато е обжалването на мярката в Окръжен съд - Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов