Избрани Новини

Гимназия отбеляза 113-годишнина на своя патрон

Мисия Разлог

28-11-2014, 17:00

Снимка:

община Разлог

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Учители от Разлог на обучение в Освиенцим

Кулинарният пазител на традициите е от община Разлог

Поздрав към всички отправи директора на гимназията Галина Адамова

Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии „Никола Стойчев“, гр. Разлог, отбеляза 113-годишнина на своя патрон. Празникът беше уважен от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев, директори на училища от Разлог, бивши учители от гимназията, наследници на Никола Стойчев и бившата възпитаничка на патрона на училището и настоящ преподавател по музика Мария Тодева, информират от пресцентъра на община Разлог.

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев пожела на всички ученици и преподаватели здраве, упоритост и още много бъдещи постижения. Поздрав към всички отправи и директора на гимназията Галина Адамова. Тя връчи награди на изявени ученици, взели участие в мероприятията по повод 113-годишнината от патрона на гимназията – състезатели по волейбол, тенис на маса, участие в конкурс за писане на есе на тема „Най-добър учител“.

Членове на Ученическия парламент раздаваха на гостите, учителите и учениците празничен брой на вестник “Училищен свят“ , издаван от тях.Своите певчески умения показаха и възпитанички от 8 „а” клас, които внесоха много настроение със своите изпълнения.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов