Избрани Новини

БДЖ пуска допълнителни влакове за студентския празник

Осигурени са допълнителни влакове за групи студенти

Холдинг БДЖ” ЕАД предоставя възможност за осигуряване на допълнителни влакове за групи студенти до курортните селища Велинград, Банско и Добринище във връзка със студентския празник на 8 декември, съобщиха от пресцентъра на „Холдинг БДЖ” ЕАД. Влаковете ще се движат по теснопътната железопътна линия Септември – Добринище след направени предварителни заявки за пътуване. Допълнителните влакове за организираните групи студенти ще пътуват на 6-и и 8-и декември от Септември до Добринище и на 7-и и 9-и декември от Добринище до Септември.
Националният железопътен превозвач напомня, че при организиране на групови пътувания, студентите редовно обучение могат да ползват 75 % намаление от цената на билета. За целта е необходимо групата да бъде съставена от минимум 10 души и един ръководител.
Желаещите да пътуват с допълнителните влакове по теснопътната железопътна линия Септември – Добринище могат да направят своите заявки за пътувания на групи на следната електронна поща: bdz_passengers@bdz.bg. Повече информация за подаването на заявки и условията за групови пътувания клиентите на „Холдинг БДЖ” ЕАД могат да намерят на официалната интернет страница на националния железопътен превозвач.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов