Избрани Новини

Фен на ЦСКА припадна на стадиона след половин литър ром

Фен на ЦСКА припадна на стадиона в Дупница по време на мача от първенството на „А“ група "Марек"-ЦСКА след като изпи половин литър ром

22-годишният И.Танов пристигнал с микробус от Елин Пелин с негови приятели, заклети фенове на червените. Докато се наслаждавал на играта на терена И. Танов се загрявал с ром. Към края на първото полувреме младежът се свлякъл на седалката и изпаднал в безсъзнание. Приятелите му се развикали за помощ. Настанала суматоха в сектора за гости на стадиона, пише struma.bg. С линейката, която е на стадиона, И. Танов е закаран в Спешен център в Дупница. Приятелите му последвали линейката с микробуса, с който пристигнали в Дупница. Дежурните лекари сложили системи на запалянкото. Приятелите на И. Танов останали до леглото му и не се върнали да догледат мача. Те се информирали по телефона как върви играта на стадион "Бончук" в Дупница. След няколко вливания пациентът се съвзел и е пуснат да си ходи.
Лекарите от Спешен център в Дупница коментираха, че за разлика от други пияни пацинети И. Танов не буйствал и се държал кротко.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов