Избрани Новини

Кмет спира децата си от училище заради закани

Жител на кюстендилското село Граница е заплашил "да ликвидира" децата на кмета

Жител на кюстендилското село Граница е заплашил "да ликвидира" децата на кмета на населеното място, като е обявил, че знае къде учат. Лъчезар Гергов спира двете си деца от училище, информирал е директора, подава жалба в полицията и очаква да се вземат необходимите мерки.
"Този човек тормози мен и семейството ми от няколко години с жалби и всякакви неща. Вчера следобед премина всякакви граници. Беше в двора си и ме повика до оградата, да ми каже нещо -  знам къде учи сина ти  и ще го ликвидирам. Заплахите към мен са едно и не ме притесняват, децата са друго нещо. Затова искам да дам гласност на заплахите. Това е човек на 75 години, едва ли му пука дали ще отиде в затвора, но на мен ми пука за децата. Това минава всякакви граници, спирам децата от училище, докато нямам гаранции за тяхната безопасност. Синът ми е 7 клас, а дъщерята 1- ви клас в 3- то ОУ", каза пред Дарик Лъчезар Гергов.
Въпросният жител на Граница е пускал множество жалби срещу заведението, което стопанисва в селото семейството на Гергов, още преди той да стане кмет.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов