Избрани Новини

Гадателка рекетира благоевградчанин, развали му "магия" за хиляди левове

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка имало собствени пари и веднага ги изпратило

26-годишен благоевградчанин С. П. падна в лапите на ходжа Гюлшен и стана обект на шокиращ рекет и заплахи от гадателката, от която потърсил помощ за семейството си. След низ неприятни случки в дома му младият мъж, които е студент в Благоевград, чувайки я в телевизия, колко много помага на хората решил да се свърже с нея. Ходжа Гюлшен веднага заключила, че има тежка магия, която спешно трябва да бъде развалена, защото била за масова смърт в дома му. Този, който направил магията бил платил 3 000 лева за магия срещу семейството му и затова не им върви. За да се развали магията ходжа Гюлшен поискала той да плати първите 1500 лева плюс още 196 лева, тези пари тя щяла да отнесе в джамията да ги "обработи" и да му ги върне, за да преспи над тях, пише struma.com.

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка имало собствени пари и веднага изпратило парите. Когато, обаче се обадил на ходжата, тя му заявила, че трябва спешно да пусне и втората част от сумата. "Усъмних се, още повече, че парите изпратих на някъв мъж, чиито адрес и име ми даде ходжа Гюлшен. Видях контактите с нея от телевизията и се свързах, така започна този ад. Снощи се обадих и я помолих да ми върне парите, защото съм размислил и искам нещата да са си такива, отказвам се от помощта й. Тогава тя започна да ме плаши, че майка ми ще умре, ще я заваря студена. Това ме побърка и направо ме уплаши. Заяви ми, че ако продължавам да и звъня да ми върне парите, нямало да вдига. Не можете да си представите на какво съм подложен.

Усъмних се в нея, защото хората, които наистина помагат не вземат толкова пари. Освен това не може така жестоко да ме плаши, че ще умрат най-близките ми хора. Знам, че съм си виновен, но съм духовен човек, аз вярвам на хората, когато ми каза, че ще ми върне парите и повярвах. Къде изпратих толкова пари не е ясно, каза младият мъж. Той депозира официална жалба в ОД на МВР в Благоевград с молба да бъде открита ходжа Гюлшен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов