Избрани Новини

Театрали с премиера за празничния маратон

Новото заглавие е част от коледната програма на община Благоевград „Един град за едно момче. Благоевград за Мишо”. Коледа е!“

Общински куклен театър - Благоевград започва празничния месец декември с премиерата на „Коледните детективи”. Новото заглавие е част от коледната програма на община Благоевград „Един град за едно момче. Благоевград за Мишо”. Коледа е!“.

Актьорите ще зарадват почитателите си и днес. В Младежки дом те ще „разкажат” една „Облачна приказка”. Предизвикателството към зрителите е сами да проверят дали тази приказка ще има щастлив край.

„Коледните детективи” ще излязат отново на сцената в Младежки дом на 14 декември от 11.00 часа, а на 21 декември театърът ще излезе извън пределите на залата. Площад „Георги Измирлиев”  ще се преобрази на „Леденото кралство” от 11.00 часа.

Актьорите от кукления театър ще гостуват и на болните деца в благоевградската болница. На импровизирана сцена в детското отделение те ще представят популярна постановка за малките пациенти с пожеланието по-бързо да се приберат здрави у дома. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов