Избрани Новини

Ваклиново се прости с баба Атидже, която загина в катастрофа, дъщеря й в тежко състояние

44-годишната й дъщеря Рафие Спахиева остава в МБАЛ "Иван Скендеров"

Сатовчанското село Ваклиново днес се прости със 73-годишната баба Атидже, която загина в петък при жестока катастрофа край разклона за село Долен.

Съдебният лекар, направил аутопсия на трупа на възрастната жена, е установил, че освен смъртоностния разрез в областта на сънната артерия от откъртило се пластмасово парче от колата, тя е имала и счупени прешлени и други фрактури по цялото тяло.

44-годишната й дъщеря Рафие Спахиева остава в МБАЛ "Иван Скендеров", пише "Инфомрежа". От отделението по реанимация, където тя е настанена за лечение, съобщиха, че състоянието й все още е критично и не е преминала опасността за живота й.

”Правим всичко възможно за спасяването на жената. Утре ще й бъде направен контролен скенер, но се изисква още време. Рафие не е излязла от кома все още и състоянието й на този етап остава тежко", казаха от отделението по реанимация на гоцеделчевската болница.

В петък следобед на завой от пътя Гоце Делчев - Сатовча, в близост до разклона за село Долен, се удариха челно лек автомобил "Опел", управляван от 23-годишния внук на починалата баба Атидже, и джип "Хюндай".

При зверския сблъсък възрастната жена почина на място, а майката на шофьора продължава да е в критично състояние.

Лекарите в МБАЛ "Иван Скендеров" се борят за живота й.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов