Избрани Новини

Благотворителен търг стартира в Кюстендил

Събират се средства за лечението на кюстендилката Мария Стоименова

Благотворителен търг "Спортна подкрепа" се организира за събиране на средства за лечението на  кюстендилката Мария Стоименова, предаде Дарик.
В продължение на провежданите до сега инициативи за набиране на средства за лечението на Мария, online - търгът  във Фейсбук  са на лични вещи на известни имена от българските спортни среди. Всички вещи са с автографи или носят оригиналния номер и име на притежателя им. Стойността определя всеки един от желаещите да закупят желаната вещ, като се посочва предлаганата сума под снимката на предмета. Естествено, печели предложилият най - висока цена. Всеки може да добави нови артикули, ако има такава възможност. Желателно е да са с автограф на притежателя.
"Очакваме включването и на още ... Изразяваме личната си благодарност към Симеон, Светльо, Георги, Люба за сега ... , както и към всички, които биха взели участие.", заявява съпругът на Мария Ботьо Стоименов. След артикулите на търга, който ще се проведе от днес до 25 декември, са юбилейни монети, спортни трика, боксови ръкавици, футболни топки и др., притежание на известни български спортисти.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)