Избрани Новини

Четирима пострадали в дъжда обслужени в спешното на Благоевград

Двама са приети в хирургия и ортопедия на МБАЛ - Благоевград

Петима пострадали при падане на мокра и хлъзгава настилка са обслужени вчера от дежурните екипи на Спешна помощ в Благоевград, съобщава struma.bg. С тежка гръдна травма - две счупени ребра, е 58-годишният Н. Новоселски, който се подхлъзнал и паднал на улицата в благоевградския кв. „Струмско“. При падането мъжът се ударил в плочка и наранил гърдите си вдясно. Със силна болка и задух незабавно е транспортиран до спешно отделение на благоевградската болница. След направените изследвания в образна диагностика и лекарски преглед е установена фрактура на ребра и е настанен за болнично лечение в хирургия.

58-годишният Г. Петров паднал в санданското село Дебрене и контузил тежко крака си в областта на подбедрицата. Той също е настанен за лечение в благоевградската болница заради нужда от спешна ортопедична помощ.

35-годишният Б. Янчев от община Симитли наранил главата си при удар в климатик. Той е обслужен от спешен екип, консутиран е със специалисти и е освободен за домашно лечение.

20-годишен благоевградчанин се подхлъзнал на улицата и контузил коляното си. След преглед от спешен екип е установено, че няма счупване и е освободен за домашно възстановяване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов