Избрани Новини

Програмата за развитие на човешките ресурси в новия програмен период представят в Стара Загора

Организатор е Областният информационен център

От 11.00 часа в конферентна зала на Комплекс „Форум", Стара Загора Областен информационен център организира последната за 2014 г. информационна среща на тема: „Оперативна програма за развитие на човешките ресурси 2014-2020".

На срещата ще бъдат представени приоритетите на вече утвърдената от Европейската комисия ОПРЧР, както и резултатите от работата на Областен информационен център – Стара Загораора през изтичащата година.

Гост на срещата ще бъде г-н Петър Лозев, представител на регионално звено в Стара Загора за проект „Красива България" при МТСП, който ще предостави информация за отворените мерки и изискванията в рамките на стартиралата кампания за набиране на проектни предложения по проект „Красива България".

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов