Избрани Новини

Опасност от падащи камъни в проходите "Предел" и "Папаз чаир"

Ремонтни дейности на пътя Добринище - Гоце Делчев затрудняват движението

С нормална интензивност протича трафикът по ГП Е-79, съобщи  дежурният полицай от ОД на МВР Благоевград, цитран от "Фокус". Пътните настилки в областта са сухи. Заради валежите опасността от падащи камъни в проходите "Предел" и "Папаз чаир", както и в Кресненското дефиле, е повишена. В участък от разклона за Рилски манастир до Антените, преди Благоевград, са създадени два обходни маршрута на главното трасе, заради строителството на АМ "Струма". Остава в сила временна организация на движението заради строежа на АМ "Струма" и в района между ГКПП "Кулата" и Сандански. Движението се осъществява по обходен маршрут през Петрич – Дрангово – Марино поле - Чучулигуво – Кулата. Ремонтни дейности на пътя Добринище - Гоце Делчев затрудняват движението. По трасето има участъци, при които преминаването на ППС се осъществява само в едното платно. Участъците са сигнализирани.
Движението на влаковете в участъка между гарите Бобошево и Кочериново е възстановено. Това съобщиха от пресцентъра на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД. Всички влакове, които по разписание преминават през този участък, се движат с намалена скорост между двете гари. Влаковото движение в участъка Бобошево – Кочериново е пуснато след изтеглянето на електрическата мотриса от мястото на инцидента в гара Кочериново.
Припомняме, че след вчерашния инцидент, при който бързият влак от Благоевград за София се удари в товарен автомобил, паднал върху железния път, движението на влаковете в участъка между гарите Бобошево и Кочериново беше спряно. За пътниците от всички влакове, които преминаваха през този участък, беше осигурен превоз с автобуси между Дупница и Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)