Избрани Новини

„Берое“ излиза в последен двубой за календарната 2014 година срещу „Марек“ в Дупница

Срещата е от XIX кръг на първенството от 14ч., а главен арбитър е Цветан Кръстев от Варна

Единственият, изтърпяващ наказание за този двубой, ще бъде Иво Иванов, който в мача срещу „Лудогорец“ получи своя пети жълт картон през настоящия сезон. Атанас Зехиров е контузен и също няма да попадне в сметките на Петър Хубчев, съобщава beroe.bg.
В изминалия кръг на първенството „Берое“ претърпя домакинско поражение от шампиона „Лудогорец“ с 0:4, а „Марек“ отстъпи като гост на столичния „Локомотив“ с 2:0.
Във временното подреждане „заралии“ заемат пета позиция с 28-точков актив, а тимът на „Марек“ е предпоследен с 13 пункта.
Цветан Кръстев от Варна ще бъде главен арбитър на съботния двубой, а негови първи асистенти ще бъдат съгражданите му Светослав Динев и Радостин Шиков. Допълнителни асистент-рефери са Мартин Александров и Борислав Колев, а четвърти съдия е Димитър Русев, и тримата от София. Столичанинът Людмил Георгиев е дежурен делегат на БФС, а Кирил Лозанов ще оцени работата на съдиите.
В 45-те двубоя, изиграни между двата отбора на ниво „А“ група, „Берое“ надделявал 18 пъти срещу 16 победи на „Марек“, а 11 са двубоите, завършили без победител. Последната победа на „Берое“ датира от точно преди три месеца, когато „старозагорци“ победиха с 4:0 в Стара Загора. Головата разлика е 63:50, в полза на „зелено-белите“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов