Избрани Новини

19-сантиметрови вибратори с главата на Дядо Коледа хит за празниците в Благоевград

Интимната джаджа с главата на Добрия старец се предлага за 19 лв.

Коледен вибратор с лика на Дядо Коледа стана хит в сексшоповете в Благоевград. Интимната джаджа с главата на Добрия старец се предлага за 19 лв.

„Вибраторът е силиконов и е произведен в САЩ, нестандартен е и впечатлява с дължината си – цели 19 см”, обяснява 25-годишната Таня, която от година работи в сексшоп в центъра на града, но отказа да се снима, пише в. "Вяра". Тя го предлага на клиентите си като нестандартен подарък за наближаващите коледни празници. Обяснява, че промоцията е валидна само за декември.

Коледни намаления има и при интимните джаджи в садо-мазо категорията.

”Клиенти търсят водоустойчиви вибратори, които да ползват при забавленията си във ваната. Аз им предлагам силиконови или с кибер кожа, които имат повече извивки”, добавя тя. Според думите й повечето от клиентите й са мъже, с чувство за хумор, които не се плашат да реализират еротичните си фантазии.

Те купуват предимно подаръци за партньорките си, но и неща за себе си – лубриканти и стимуланти за либидото.

В зависимост от материалите вибраторите струват от 20 до 200 лв.

Предлагат се  белезници, както и вагинални топчета за дами, които са главно в червената гама, обяснява продавачката и допълва, че при движение те се удрят едно в друго и създават огромно удоволствие на дамата.

Специално за предстоящите коледни и новогодишни празници се предлагат коледни костюми за палави Снежанки и разкрепостени Дядо-Коледовци.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов