Избрани Новини

18 отбора мерят сили във футболен коледен турнир в Симитли

Чрез бергер предстои да бъдат определени поименно отборите – кой с кого да стартира в турнира

Дванадесет отборa от град Симитли и населените места в общината, плюс шест гостуващи тима ще се включат тази година в традиционния за Симитли общински турнир по футбол на малки врати в памет на Иван Янчев. Освен симитлийските отбори, традиционно в турнира ще участват футболисти-любители от „Перун” Кресна, пет да гостуващите отбори от Благоевград, пише simitli.info.

18-те отбора, чрез жребий бяха разпределени в две групи по 9 отбора. От сряда започват мачовете, в груповите фази регламентът на играта е всеки срещу всеки. Срещите ще се играят в град Симитли на игрището с изкуствено покритие на стадиона и в двора на гимназията. В сряда от 12.00 часа започват мачовете, като всеки ден през груповата фаза на турнира ще се играят по четири мача на двете игрища. Чрез бергер предстои да бъдат определени поименно отборите – кой с кого да стартира в турнира.

До четвърт финалите ще достигнат по четири отбора от двете групи.

Празничното надиграване по футбол ще продължи до 28-ми декември, когато е големият финал.

Коледният турнир по футбол се провежда за поредна по инициативата и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов година в памет на спортният деятел, фен на футбола и приятел на спорта – Иван Янчев от село Черниче.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов