Избрани Новини

Крадци откраднаха колело "Балкан" от сирак

Собственикът на борса претърси страната и му купи същия велосипед

Историята на 26-годишният Димитър Каменов е трогателна, той е пълен сирак, израснал по улиците, спал по пейки и под мостове, гладувал с дни, умирал от студ и заспивал безпризорен, окъпан в собствените си сълзи... И така докато срещнал хора с добри сърца в Благоевград, неговият работодател, собственикът на борса Любомир Георгиев и хазяите му Митко и Ели. Те подали ръка на бездомното момче и до днес вече 2-ра година са най-близките му приятели и роднини, съобщава struma.com.

Преди време поредната "тежка" беля се стоварила на главата му. Крадци задигнали любимото му колело "Балкан", купено с пари от първата му работа преди 5 години. Днес тези велосипеди са абсолютна рядкост, но сълзите и болката на момчето трогнали до дъно собственикът на борсата, който за около две седмици преровил страната и успял да намери същото колело на Митко. Днес сутринта с куриер, съвсем изненадващо пристигна коледният подарък на сирачето, неговото любимо колело.

На "официална церемония" на работното му място куриер потърси Митко и му предаде пратката. Няма такава а радост, момчето буквално целуваше рамките на колелото си. "Щастлив съм, много съм щастлив, благодаря от цялото си сърце на Бубата, най-добрият работодател, няма такъв човек, почти през сълзи говореше Митко. И веднага се качи на колелото си, за да направи едно кръгче " Това ще бъде най-щастливата ми Коледа, като ми откраднаха колелото го преживях много тежко, сякаш отрязаха част от мене, колелото ми бе верен другар и си пътувах с него, нареждаше момчето. Той не спря да сипе благодарности към бизнесмена, стоплил изтерзаното му сърце.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов