Избрани Новини

Бивша репортерка стана "Мис София 2014"

Подготвя се и за дизайнерски дебют

Млада журналистка с интереси в модата бе коронована за "Мис София 2014".

В събитието се включиха 20 момичета, а водеща бе Ева Кикерезова. 10-членното жури даде максимум точки в трите тура на конкурса за 24-годишната Цветина Димитрова, с което я изстреля на първо място. Стройната дама е завършила журналистика и гръцка филология в НБУ, но още на 19 е имала възможност да репортерства в два от популярните сайтове у нас, съобщава „Новинар“.

"Правих интервюта с музиканти, както и пишех светски новини, но да си призная честно, ровенето под завивките на известните личности не ми допадна особено. Затова и спрях да репортерствам", казва миската. Хобито на Цветина е свързано с модата и активно снима фотосесии за списания и каталози, както и участва по ревюта у нас и чужбина.

В момента тя подготвя дебюта си като дизайнер и работи по своя колекция аксесоари. Не си мислете, че интересите й се разпростират дотук. Софиянката вече е записала и своя песен, която смята да представи пред публика много скоро.

Цветина обаче твърди, че не претендира да става певица и по-скоро певческият й устрем е за удоволствие. "Просто обичам да си създавам предизвикателства", казва девойката.

На "Мис София" тя се явила с обещанието, че това ще е последният конкурс, на който участва. Преди това я избират на кастингите на "Мис Вселена България 2014" и "Мис Студентка 2014", които се проведоха в близките няколко седмици.

Оказва се, че от третия път печели короната като най-красивата софиянка. "Определено не смятам повече да се явявам на конкурси за красота. Всичко беше в името на тръпката и да си призная честно, не се чувствам комфортно в тази среда", заключава тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов